Audit

Covid en ook andere infectieziekten zoals griep hebben grote invloed op ziekteverzuim. Dit wil je niet meer bij een eventuele volgende covid-golf of griep-epidemie. Nu is de tijd om je daar goed op voor te bereiden, en er is veel mogelijk! Waar moet je beginnen en welke acties zijn zinvol in jouw situatie? In hoeverre moet u zich druk maken om het ziekteverzuim in uw bedrijf? Om daar achter te komen hebben we een AUDIT ‘Infectierisico-preventie & beleid’ ontwikkeld.

We komen een paar uurtjes analyseren en uitzoeken hoe je bedrijf de pandemie door is gekomen en waar de verbeterpunten liggen. We kijken naar 5 thema’s, aan de hand van een gevalideerde vragenlijst (kort thema’s benoemen)

De uitkomst is een beknopt rapport, geheel toegesneden op jouw organisatie en met concrete aanbeveleingen (dat verplicht verder tot niets).

De Audit van MediCorps legt de nadruk op het verlagen van het ziekteverzuim in uw bedrijf. Een van onze experts inventariseert op locatie wat uw specifieke risico’s zijn op het gebied van ziekteverzuim en infectie. De audit wijst uit waar voor u de meeste winst valt te behalen en vormt een systematische aanpak om ook in de toekomst de continuïteit in uw bedrijfsvoering te garanderen. Dit helpt om de nasleep van de pandemie goed af te ronden en zorgt voor een optimale voorbereiding.

• Voorbereiding op toekomstige uitbraken van infectieziekten
(corona-varianten of griepepidemieën)
• Verlaging van het ziekteverzuim
• Verhoging van het mentale en fysieke welzijn van uw medewerkers

Audit Preview

Wilt u een voorproef van de Audit? Doe dan nu de PREVIEW!
Beoordeel vier stellingen in de Audit Preview en ontvang direct een indicatie hoe uw bedrijf bestand is tegen ziekteverzuim
(bij een volgende bestemmingsgolf griep of corona).

AUDIT PREVIEW

Of neem direct contact op en kom meer te weten over planning, aankpak en kosten van de audit!

AUDIT AANVRAGEN
Bel ons direct