Nieuw voor Business Travellers:
BusinessPCR®

  • Binnen 20 minuten Premium PCR Lab Test + Reiscertificaat
  • 24/7 laten testen op Schiphol, bij u thuis of op de zaak
  • BusinessPCR Traveldesk: Advies voor de heen- en terugreis
Informatie over de actuele landenstatus klik hier
Direct contact? Bel ons 085-0670000

Binnen 2 uur vliegen? Dat kan, met MediCorps!

Moet u last minute zakelijk reizen? Dan is het vanaf nu mogelijk om via MediCorps een Business PCR-test af te nemen bij u thuis, bij uw bedrijf Nederland óf op onze testlocatie in het Sheraton Hotel op Schiphol Airport. Binnen 20 minuten is de uitslag bekend en is het digitaal reiscertificaat in uw bezit. Zo kunt u bijvoorbeeld met een gerust hart naar uw klant in het Verenigd Koninkrijk om een probleem op te lossen of naar die zakelijke meeting in Shanghai.

Boek hier

Testafname en PCR reiscertificaat op Schiphol of bij u thuis. Binnen 20 minuten.

Zolang corona over de wereld waart, stellen overheden terecht zeer strenge eisen aan reizigers. Landen en luchtvaartmaatschappijen stellen in veel gevallen een negatieve (PCR-)test en reiscertificaat verplicht. MediCorps regelt dat voor bedrijven, snel en zorgvuldig.
U of uw medewerkers kunnen thuis of op de zaak getest worden, een van onze verpleegkundigen is binnen twee uur op locatie. De uitslag van een sneltest is er binnen 10 minuten en van een PCR-test binnen 20 minuten. Bij een negatieve test ontvangt u per mail een Engels officieel Corona-Vrij-Certificaat ondertekend door een arts.
Dat is 24 uur geldig.

Bel 085 067 0000

Reizen naar het buitenland. Bijvoorbeeld naar dat congres.

Zakenreizen naar het buitenland worden weer steeds vaker mogelijk op basis van een negatief COVID-19 test- of vaccinatiebewijs. Dat biedt weer mogelijkheden. Maar zorg ervoor dat u aan alle eisen van het te bezoeken land voldoet. We zien wereldwijd dat reizigers zonder test- of vaccinatiecertificaat geweigerd worden of zelfs niet meegenomen worden door de luchtvaartmaatschappij. Zorg dus voor een negatief testbewijs of een vaccinatiecertificaat. Als klant van Medicorps kunt u daarbij op ons rekenen. Bel voor meer informatie. En houd u ondertussen tijdens het reizen aan alle hygiënemaatregelen.

Boek hier

Soepel de grens passeren. Iedere dag weer.

Voor een flink aantal werknemers in Nederland is de grens passeren hun dagelijks werk. Omdat zij dag na dag klanten in het buitenland bezoeken, in de logistiek werken of (tevens) in een buitenlands filiaal werken. Ook voor deze werknemers biedt MediCorps haar diensten aan, met een structurele teststrategie, certificaten en vaccinbewijzen. Waar u door COVID-19 letterlijk tegen grenzen aanloopt, helpt MediCorps u die te passeren.

Boek hier