VerZEKERd OPEN

Veel bedrijven hebben zich met Teams, Zoom of HangOut door  de verschillende lockdowns gesleept. Maar dat gaf nooit de energie in het team die u ervaart wanneer de mensen op kantoor zijn. Dus u wilt niets liever dan uw mensen zo snel mogelijk weer vertrouwd bij elkaar hebben. En zij willen dat ook. Zoveel is zeker.

MediCorps biedt u een integrale aanpak om kantoren weer te openen én open te houden. We hebben advies aan onze klanten,  COVID-19 testen en certificaten gebundeld in een verZEKERd OPEN bundel. Dit abonnement omvat:

  • Individueel thuistesten van medewerkers met klachten door een BIG-geregistreerde verpleegkundige. Binnen 2 uur en 24/7.
  • Outbreak Control Incompany-testen van groepen medewerkers.
  • Preventieve wekelijks incompany-testen van alle aanwezige medewerkers.
  • Verstrekken van certificaten voor o.a. zakenreizen.
  • Deskundig advies over coronawetgeving, handhaving en awareness.

Met het nieuwe verZEKERd OPEN bedrijfsabonnement gaan we nog een stap verder. Dat omvat naast het bovenstaande:

  • VerZEKERd OPEN programma.
  • Verstrekken van digitale testbewijzen voor o.a. zakelijke reizen en toegang tot evenementen
  • 24/7 toegang tot het C.E.C., ons Corona Expertise Center.

We willen terug naar kantoor. Maar wel veilig. Dat vraagt om een doordacht plan waarin alle facetten gezien en gewogen worden. MediCorps biedt u een integrale aanpak om kantoren weer te openen én open te houden. We hebben advies aan onze klanten, COVID-19 testen en certificaten gebundeld in een verZEKERd OPEN bedrijfsabonnement.

MediCorps heeft dat traject volledig in beeld. Niet alleen hoe u tot veilige procedures komt, maar ook welke concrete middelen u nodig heeft, om de risico’s te minimaliseren. We adviseren en realiseren en zijn er ook als het tóch tot een uitbraak komt.

MediCorps is (haast) even oud als COVID-19. We zijn met recht een expertisecentrum en delen onze kennis graag met u. Vul het formulier in via de knop WHITEPAPER verZEKERd OPEN en u ontvangt van ons direct meer informatie in de whitepaper ‘verZEKERd OPEN’.

Samen houden we uw organisatie open.

WHITEPAPER verZEKERd OPEN
Bel ons